Blogg fyra

Min lilla fingerstump och jag stoppades i passkontrollen...

Nu är jag tillbaka igen efter en drygt tre veckors underbar resa Som började med en rundresa på Cuba, badvecka i Varadero på samma ö. Så fullt av upplevelser och jag njöt verkligen av allt jag fick lära mig.

Sedan fortsatte vi med flyg till Miami för kryssning men där stötte vi på patrull. På grund av min fingerstump blev vi förda till passkontrollens förhörsutredning vilket var en hemsk upplevelse. Därinne var det ingen som brydde sig om oss under ca två timmar. Snarare var det så att de visade en väldigt kall och arrogant attityd. Till slut orkade jag inte mer utan gick in till deras så kallade expedition ör att fråga varför, berättade att våra vänner och transfer väntade på oss men fick bara ett ironiskt överlägset svar.

  - Mm ja ja det där har vi hört förut.

Då röt jag i med att allt berodde på ett kapat finger och visade dem, sa att vi var helt fredliga svenskar på besök och hade inte för avsikt att varken stanna eller bomba. Då vaknade en av dem och följde mig till utredaren.

Han undrade om vad som hänt och var när och hur? Sedan fick jag passet åter efter övertalning av den man som följt mig dit.

Anledningen var fick jag veta, att då jag var i USA senast så hade jag fem fingrar och nu bara 4,5.

Trodde de att jag var terrorist?

Jag har så mycket mer att berätta men kommer att göra det på min resesidor.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Evelyn S Liedström | Svar 05.02.2018 22.04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS