Blogg fyra

11 februari 2018

Igår var mitt hjärta fullt av kärlek och saknad efter ännu en begravning på kort tid. En släkting som betytt mycket i min ungdom och som jag gillade mycket.

Detta är ju livets gång men ack så sorgligt att så många nära vänner och släktingar ramlar av pinn undan för undan. Förstår ju att det beror på att jag är äldre själv och får räkna med att det kommer att hända igen. Tyvärr så får vi inte behålla varandra i all evighet men dessa som varit så självklara för mig under alla år finns inte längre.

Ändå så gör de det! Inte här men i en annan värld och jag behöver bara tänka på dem så kommer de till mig igen och jag tänker på dem ofta. Deras aura var så full av kärlek att jag kan ta på den.

Kram på er och fånga dagen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS