Blogg fyra

Jag skänker en slant till Syriens barn på alla Hjärtans ...

Valentines dag är i morgon. Här i Sverige började vi fira först under 60-talet under inspiration från USA. Förklaringen till att det firas just i USA kan vara att många engelsmän tog med sig en medeltida tradition dit. Då skulle man uppmärksamma unga par som älskade varandra.

Här i Sverige har det blivit allt mer kommersiellt precis som i USA och jag tycker inte att det måste handla enbart om kärleken mellan två individer utan utöka den till kärlek till människan och alldeles särskilt till de som har det svårt.

Till min man kan jag giva hela året runt men barnen i Syrien har det svårt så därför skänker jag en slant till ett vinterpaket som ger värme i den kalla vintern. För kärlekens skull så ger jag gåvan i min mans namn. Delad glädje är ju dubbel glädje.

Happy Valentines day!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS