Blogg fyra

Torsdag 15 februari 2018

Det lyxiga livet på semestern är slut och så även jetlagen. Vardagen har åter intagit mig och jag njuter i fulla drag av att vara hemma i mitt lilla hem igen. Det är ju så att hur härligt det än är att se sig omkring i världen och uppleva fantastiska saker så är hemma bäst.

Jag känner mig verkligen priviligierad som får vara med om båda tingen och lider med de som inte är lika lyckligt lottade. Som exempel kan nämnas de hemlösa som kämpar för sin vardag Och jag känner för att kunna bidra på något sätt men vet ännu inte riktigt hur. Kanske kan jag bli volontär på något sätt. Är det någon som vill hänga på?

Jag skulle också vilja starta en central där barn som inte har det fett ska kunna få det som andra barn har. Till exempel, cyklar, mobiler, paddor, skridskor, skidor med mera. Problemet är att jag inte vet hur jag ska komma igång. Ge mig råd och häng mer än gärna på.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS