Blogg fyra

Lördag 24 Februari 2018

Vilken händelserik lördag det blev. Först ett väldigt slit med stakande och frustande. Ja, i fåtöljen visserligen men ändå. Det svenskaste som finns nu för tiden Wasa-loppet är numera utspritt under en hel vecka och tjejerna körde hårt i spåret i dag. Det är ju ännu roligare då släkten åker och man kan följa dem i datorn hela vägen. Vi hade två tjejer med som verkligen gjorde ett imponerande lopp. All ära till dem. Stolt blir man.

I kväll är det mello och egentligen har jag inga större förväntningar för det har ju inte varit så hävligt hitintills Men åter igen så är det ju trots Sverige och traditionsrikt. Något som man vill värna om i dessa tider tillsammans med de som kommit till oss från andra länder. På något sätt så sitter Svenskarnas hjärta i dessa två aktiviteter. Det vill säga det som finns kvar.

Det är bra med nya kulturer men vi får aldrig glömma det som en gång varit Sveriges.Man är inte rasist för att man uttrycker sig så.

Ha en bra lördag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS