Blogg fyra

Lördag 10 Mars 2018

Denna dag har varit väldigt lärorik och avkopplande då vi var med vår älskade Charlie på Tekniska kvarnen i Karlslund här i Örebro. Kan verkligen rekommendera detta lärorika tidsfördriv som var kul både för barn och vuxna.

Här belystes det på ett pedagogiskt sätt var bajset tar vägen och hur vi tar hand om det och gör det till bla biogaser, hur vi på bästa sätt ska tänka på vårt klimat, hur vi ska sortera och återanvända sopor och skräp.

Som sagt så var det mycket givande men ställde krav på oss att förstå och förklara allting som visades och hur man skulle göra vid till exempel elektriska experiment.

Ha det bra framför mellon!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS