Blogg fyra

Tisdag 13 Mars 2018

Jag blir ledsen då jag ständigt blir påmind om hur dåligt människor mår i vårt välfärdssamhälle. Igår följde jag poliserna i Stockholm på TV som verkligen arbetar bland samhällets olycksbarn med stor empati trots arbetsbördan.

De rör sig ständigt bland människor som mår psykiskt illa, hemlösa med missbruksproblem, ensamkommande barn samt självmordsbenägna tonåringar och rumäner och deras boplatser.

Det värsta är att de inte kan göra så mycket förutom att erbjuda skjuts till Maria-kliniken, det sociala, fyllecellen eller avhysning till annan plats. De lever med dessa varje pass och känner sig otillräckliga.

Oftast händer det att de som skjutsats till det sociala genast går där ifrån eftersom det är frivilligt att stanna eller ej.

Förutom detta så mår våra ungar dåligt både i skolan och på nätet. Det gör ont att tänka på att en tretton-åring önskar ta livet av sig, att ensamkommande som verkligen är barn irrar omkring i fel sällskap och utan tak över huvudet.

Det har gått över styr och vi vanliga svenskar känner oss maktlösa.

Vad är fel då människor mår så dåligt? 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS