Blogg fyra

Lördag 17 Mars 2018

Lördagkväll i timmerkojan och allt är så lungt och stilla här i vår idyll. Utanför fönstret står just nu två rådjur i den vita snön och äter på något som inte är vårt. Scenen är obetalbar och jag undrar var de ska ta vägen vid en nyproduktion av hus i vårt område. Kommunen verkar redan ha bestämt sig trots alla synpunkter människor från oss och närområdena som använder och njuter av natur och djur.

Precis i djurstråket har det nu ritats in bostadshus med service och det hjälper inte att ett grönt stråk bakom är inritat. 

Nåja, nu ska området detaljplaneras och jag hoppas att det ändras innan det eventuella bygget startar. Om det gör det! För våra vilda vackra djurs skull och för att invånarna ska kunna njuta här även i fortsättningen så hoppas jag att de låter det vara, det finns redan ett överbygge.

Kramis och ha en ljuvlig lördag. Det ska vi.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS