Blogg fyra

Torsdag 29Mars 2018

Ja, detär skärtorsdag på Blåkulla och det börjar att bli svårt att hålla landningsbanan fri från alla kvastar som tagit plats på fel ställe som vanligt. Min laddade jag med raketbränsle så jag borde varit först på plats men missödet med GPS-kärringen gjorde att jag råkade krocka med ett träd.

Nu är jag i alla fall här och anslutningen står sig över alla rekord detta år.Mötet har börjat och vi har bestämt att ställa oss bakom metoo rörelsen och manifestera under namnet: Ropen skalla, en kärring åt alla. Vi ska komma ut och berätta om satan och hans smådjävlars sexbravader och sedan ska de utvisas från Blåkulla i tid och evighet. Skäms på dom! Bort ska de och deras fallskärmslöner tar vi.

Det var ju ett lätt beslut. Värre var det med med klimatfrågan då vi pruttar för mycket i luften då vi flyger omkring. Att betala extra kvastskatt hjälperna föga mot de utsläppen.Beslut tas imorgon för nu ska vi ha en kärringfest som heter duga med både utsläpp och bira.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS