Blogg fyra

Måndag 2 April 2018

Jaha, blev ni lurade igår? Vet inte om jag blev det för jag sväljer allt, lättlurad som jag är. Särskilt då mitt barnbarn lurar i mig vad som helst vilket han mer än gärna får göra.

Jag läste i vårt blad att pensionärerna nu ska kunna beställa sin mat via en app och om de använder den istället för den de får av hemtjänsten så får de välja biffar och stekar som belöning.

Tror nog att det ändå var ett skämt för det lät lite konstigt men å andra sidan så är det mesta konstigt nu för tiden. Jag läste ivrigt igenom artiklarna igen men kunde inte finna något annat som kunde vara skämt för det kunde ju lika gärna vara sant.

På Nyhetsmorgon var det en telefonintervju med Zlatan som också gav mig lurvibbar, mm tror nog att det var en imitatör i andra änden men han uttryckte sig på samma skrytsamma vis.

Vi får väl besked i morgon då de luriga vaknar upp efter helgen.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS