Blogg fyra

Fredag 6 april 2018

Då så många av våra artister nu har lämnat in till stor saknad för oss alla så kommer jag att tänka på den otroliga musikskatt vi äldre bär med oss.

Vi växte upp med schlagers,svensktopp,pop, 50-talsmusik,visor, folkmusik och dansband och alla lyssnade gärna på allt detta. Radion stod på hela dagarna och blandade allt till oss och vi trallade så gärna med.

På sommartid gick vi man ur huse till våra folkparker för att se våra artister. I vår park var det två på samma kväll och dansbanan var proppad med folk och glädje. Sedan dömdes dansbanden ut och försvann med några undantag.

Att allt var bättre förr kan jag inte säga men annorlunda är det.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS