Blogg fyra

Söndag 8 april 2018

Jag skrev ju sist om vår musik och låtskatt och jag har ett minne från 60-talet som handlar om den nya och omsusade bikinin som Lill-Babs sjöng om så flitigt. Det lockade kvinnorna att skaffa sig en och männen att uppmärksamt studera de nakna magarna på badplatserna.

Själv var jag allt för ung för en menade min mor som själv ägde en som var köpt av min far. Frestelsen blev allt för stor då jag såg den vackra artisten i sin prickiga bikini på Bildjournalens omslag. Jag ville också ha en! 

Snart hade jag delat min gamla slitna baddräkt med mammas sysax och tråcklat den med stora stygn. Allt var gjort i största hemlighet och på landet var det dags att prova underverket.

Där fanns ett gäng killar som for förbi med sina mopeder tätt som oftast men denna gång var det ingen hejd på visslingar och mopedknatter till min stora förtjusning.

Men säg den glädje som varar länge. Allt tog slut då modern blev uppmärksam på oljudet och snabbt kom kläderna på för någon utvikning ville vi inte ha.

Ack ja, det var då. Nu är det ingen som reagerar ens då BH-n tas av och remmen skär in mellan skinkorna.

Tiderna förändras och ibland kan det vara bra. Lill-Babs vågade ju i sången inte lämna tätlet för alla killars beundrans skull.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS