Blogg fyra

Måndag 16 april 2018

En underbart vacker röd och lurvig räv med lurvig svans springer just nu förbi utanför mitt fönster och det går så fort att jag inte hinner hämta min mobil för att fota.

Helt betagen sitter jag bara stilla i full beundran. Jag minns en annan gång då min hund Ludde och jag stötte på en sådan på vår väg utanför huset. Räven och jag hade fullständig ögonkontakt och vi stod stilla båda två och bara såg på varandra i flera minuter innan han stack iväg. Hunden då, tänker ni. Jo, han satte sig snällt vid mina fötter och undrade vad som var på gång. Han var en ovanligt snäll hund och brydde sig inte. Det kallar jag en naturupplevelse och jag fick den i vår underbara natur där vi bor.

Nu är det valår och en av de stora frågorna är enligt vår avisa den stora nyproduktionen av bostäder. Det är nu balans men för dyra bostäder för vanligt folk. Det menar samtliga partier och säger att det måste byggas runt 1000 nya varje år under en tioårsperiod.

Min fråga är: Varför byggde man inte efter prognoserna som de ständigt talar om. De visade ju för dem (inte för oss vanliga) att det var billiga hyresrätter som behövdes och att det var nyanlända och ungdomar som i första rummet behöver en bostad? Man borde krävt detta av byggherrarna redan i ansökan av tomterna. Nu står många tomma men ändå ska man bygga fler som folk orkar betala hyra för.

Plötsligt har man upptäckt det: Hallelulja, folk/kommunen orkar ju inte med sådana bostadskostnader.

Kram på er!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS