Blogg fyra

Fredag 20 April 2018

För att skingra tankarna på en nyss bortgången kär vän så tog jag en långpromenad till vår stads centrum i den härliga sommarvärmen. Folk gick verkligen sommarklädda och de log med hela ansiktet av hänförelse och trivsel i det härliga vädret.

Vägen dit kantades av skolor där barnens lyckliga skratt ekade under bollspelen. Ett gäng äldre barn sparkade fotboll tillsammans oavsett ursprung och hade skitkul. Det var killar mot tjejer och jag hejade ju förstås på flickorna vilket de såg och visade tummen upp. Utanför gymnasiet satt ett annat gäng och spelade hög musik och de vinkade till mig. Ja, det var till mig för jag vände mig om och såg ingen annan. Naturligtvis vinkade jag tillbaka och fick ett jubel. Inte dåligt men underbart att möta ungdomar då deras liv är som bäst.

Väl framme gick jag till vår fina kyrka och tände ett ljus för vår fina vän. Tanken är i alla fall god, jag satte mig ner och sände honom alla mina tankar. Kanske sitter han där uppe på ett moln nu, sparkar med benen och ler.

Mitt stadsbesök slutade hos optikern där jag fick konstaterat att min skelning gör mig till en Blind-Anders eftersom jag bara använder ett öga och uppfattar inte allt som jag borde. Så där kul men det kunde vara värre. Jag kunde ha varit blind!

Då jag startade min promenad så tänkte jag att det var konstigt att bilarna fortsatte köra förbi som om inget hänt men på hemvägen efter alla leende ögon så insåg jag att livet trots allt fortsätter.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS