Blogg fyra

Söndag 22 April 2018

Vissa saker jag hör får mig att rysa. Då jag är intresserad av bostadsproduktionen i vår stad så lyssnade jag i efterhand på ett inslag från P4 där en ordförande i programnämnden samhällsbyggnad svarade på frågan:

  - Känner ni inget för de som investerat dyra pengar i villor nära naturen för att få en framtid i en trygg miljö med harmoni för sina barn. Förstår ni inte besvikelsen då ni slår upp bostadshus intill och förstöra det gröna.

  - De får väl tåla utvecklingen!

I nästa veva talar man om demokrati och valfrihet för alla vilket rimmar dåligt och dessutom saknar man både empati och respekt för människor.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS