Blogg fyra

Söndag 29 April 2018

  - Ta dig i brasan, sa Margaretha Krook i en sketch.

I morgon får vi göra det eller åtminstone ta oss till den för nu är det vår och jag älskar våra svenska traditioner vilka jag så gärna delar med mig av till våra nyanlända. Det är väldigt viktigt att vi inte glömmer vårt svenska arv i vår strävan att finnas till för de nya som kommer till oss. Vi får aldrig glömma vårt ursprung utan vara stolta över den samtidigt som vi måste värna om att dela andras kultur och seder.Gör vi inte det så tappar vi fotfästet och det blir vi och dom.

Därför ska jag i morgon sjunga ut i högan sky om Sköna Maj men får antagligen ta mig en åkarbrasa också för någon värme kanske det inte blir förutom i våra svenska hjärtan.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS