Blogg fyra

Tisdag 1 Maj 2018

Arbetarnas dag är åter här och paraden av folk fyller våra gator samtidigt som alla gamla gulnande studentmössor väcks till liv både igår vid brasan och i dag.Det är en gammal fin tradition med demonstrationer runt om i landet som visar vår demokrati.

Själv är jag dålig på det där med att gå med plakat men vi äldre visa, erfarna även om förvirringen träder in ibland, borde bli rådfrågade då och då. På mitt plakat skulle det stå:

ROPEN SKALLA E’ KÄRING TE’ ALLA.

Den yngre generationen som tagit över som tjänstemän och politiker i människans tjänst anser oss ofta som mossiga och att vi ska vara nöjda med att mata duvor men även om så är fallet så kan vi säga riktigt vettiga saker mellan varven. Alla åsikter är inte förlegade.

Ha en fortsatt trevlig första Maj!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS