Blogg fyra

Torsdag 3 Maj 2018

Det är valår och löftena haglar över oss men det underliga är att saker och ting upprepas. Javisst, för nu kommer sossarna med en "ny" ide´. Man ska bygga fritidsgårdar för att ungdomarna skall ha någonstans att ta vägen. Ett ställe där de får umgås med vuxna förebilder och motorungdomen som väsnas omkring med sina EPA traktorer måste absolut få en egen gård där de kan meka och vara tillsammans under ordnade former för att odla sitt motorintresse.

Detta hade vi på 60 och 70 och 80 talen. Alltihop! men sedan lades alltihop ner för att det inte var bra och kostade för mycket. Nu framställs det som en helt ny tanke. Likaså med det plötsliga löftet till alla äldre då de ska bygga serviceboende där våra gamla ska få bo och umgås,äta och ha aktiviteter tillsammans med andra för att slippa isolering.

Det var jätte bra så länge som de fick vara så och att det fick kosta en slant för det är verkligen ingen ny ide det heller. De lades ner och personalen drogs in.

Om detta nu skall ändras kan man undra varför sossarna inte gjort det under sina fyra år vid makten.

Grr, det är inte utan att jag känner mig upprörd.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS