Blogg fyra

Måndag 14 Maj 2018

Har det hänt att du kört på och skadat din bil och andras vid parkering? Eller har du missat viktig information på ett A4?Har du blivit retad eller blivit utsatt för irritiation och skäms för det. Det kanske du inte behöver för det kan ha sin förklaring och du är inte slarvig alls. Kolla din syn!

I mit fall gäller att jag skelat sedan födseln och fick prismaglas som barn. Då ingen berättade hur viktigt det var att ha dem på så lade jag av dem som tonåring och trodde att jag inte behövde dem längre. Skelningen har bestått under alla år men jag har inte anat något fel för ingen optiker har påtalat mitt ögonfel. Efter att ha googlat själv så sökte jag optiker enbart för skelningen och hör och häpna!

Jag använder bara det ena ögat vilket innebär att min syn är begränsad från höger sida och ger mig svårt att bl.a bedöma avstånd och att kunna läsa en hel artikel.

Efter den informationen har jag gjort uppehåll i min bilkörning till jag får träffa en ögondoktor.

Nu skäms jag inte längre för jag förstår och har fått en förklaring till min klumpighet. Det är bara så underligt att ingen optiker förklarat min belägenhet för mig.

Känner du igen dig i dett så kolla din syn.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS