Blogg fyra

Lördag 19 Maj 2018

Livet växlar ständigt för oss människor och det är nog meningen att det ska så vara. I går var vi på begravning av en mycket kär vän och familjemedlem och det var både sorgligt och svårt och i morgon ska vi fira konfirmation.

Livet går ju vidare utan att fråga och det är bara att försöka hänga med för hur sorgsna vi än är så fortsätter bilarna att rulla som om inget hade hänt.

De små är ändå behållningen vid den ledsamma tillställningen. Den minsta bad till Gud att hans morfar skulle vakna igen men konstaterade sedan att han lever med Gud i himlen. Efter det hade vi en diskussion om att han fanns där uppe och vi här nere och så var det bara, sa hans kusin som också menade att vi måste leva här och ta hand om varandra.

Kloka ord från barnen.

Ha en skön lördag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS