Blogg fyra

Lördag 19 Maj 2018

Livet växlar ständigt för oss människor och det är nog meningen att det ska så vara. I går var vi på begravning av en mycket kär vän och familjemedlem och det var både sorgligt och svårt och i morgon ska vi fira konfirmation.

Livet går ju vidare utan att fråga och det är bara att försöka hänga med för hur sorgsna vi än är så fortsätter bilarna att rulla som om inget hade hänt.

De små är ändå behållningen vid den ledsamma tillställningen. Den minsta bad till Gud att hans morfar skulle vakna igen men konstaterade sedan att han lever med Gud i himlen. Efter det hade vi en diskussion om att han fanns där uppe och vi här nere och så var det bara, sa hans kusin som också menade att vi måste leva här och ta hand om varandra.

Kloka ord från barnen.

Ha en skön lördag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS