Blogg fyra

Måndag 21 Maj 2018

I spåren av metoo-rörelsen står nu en känd programledare inför rätta. Jag känner inte honom och vet inget om vad som är sant eller falskt av de skandalomsusade avslöjandena. Han må ha tappat respekt och beteende inför alla i sitt kändisskap vilket han själv erkänt och det ska han stå till svars för men jag gillar inte pressens och medias häxjakt. Den har redan drivit en man till självmord.

Offret har stigit fram med metoo i ryggen efter flera år med ett åtal. Han hade stuckit sin hand under hennes bikinitrosa i ett bubbelbad.Dålig drängmentalitet skulle jag säga men försökte hon ta bort handen? Visar man inte att man inte vill så anser sådana män att det är fritt fram.

Det vore bra om man lät tingsrätten sköta detta och inte döma någon i förväg. Ingen är skyldig innan det bevisats och dömts.

Ha en skön måndag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS