Blogg fyra

Lördag 26 Maj 2018och kaffe.

I går utslagen men idag alert förutom hosta och en aning snor.V ar det kanske sommarsjuka. Det känns skönt att det inte blev värre.

Mor lilla mor vem är väl som du, ja i morgon är det en dag värd att fira för oss alla som är och har henne i livet. För många kan det bli en stressig dag då både mor och svärmor skall uppvaktas eller för den mammam som har begåvats medfler barn men det brukar gå att lösa. Ett sätt är att fira mammorna på samma gång på ett ställe. Kaffeoch tårta smakar bara bättre ju fler man är ingen behöver stressa från det ena stället till det andra.

Ha en mysig Mors Dag

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS