Blogg fyra

Söndag 3 Juni 2018

Medelhavsklimat med ljummavindar. Kan man önska sig mer? Jo, att njuta av den underbara aftonen på vår altan efter att ha firat vår svärdotter på sin födelsedag och att ha tagit vårt första bad för året. Dessutom fyller hon på samma dag som min salig far.

Utanför vårt trygga familjeliv sker hemska saker både lokalt och globalt och det engagerar mig djupt men iblandmåste man bara koppla bort det och njuta av allt man har och familjen står närmast.

I Danmark vill man förbjuda burkor och frågan är om man verkligen gör kvinnorna en tjänst genom detta som faktiskt kan vara en björntjänst.

På nyhetsmorgon slog de bakut men man måste nog se saken från fler sidor innan man skaffar sig en klar och bestämd uppfattning.

Desa kvinnor är uppväxta med detta men frågan är vad de egentligen önskar utan att detas män beslutar.

Ha en skön kväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS