Blogg fyra

Tisdag 5 Juni 2018

I morgon ska vi fira vårt stolta fosterland. Själv ska jag hissa flaggan och minnas min salig svärfars ord: Den får aldrig nudda marken! Det var ett uttalande av respekt och vördnad och de orden sitter inpräntade i mitt bröst varje gång jag ska hissa den.

Vi ska hylla vårt land tillsammans med nya kulturer och religioner och det är inte alltid lätt att förstå varandra. Vi har lagar som ska reglera vårt sätt att leva vilket inte accepteras av alla nya invånare som har sin tro i blodet och har svårt att göra avkall.

Vi ska bjuda till från båda sidor vilket lär ta sin tid. Under tiden växer SD som säger det som ingen vågar säga av rädsla för att bli kallad rasist. På något sätt bemöter de det som väljarna känner men inte kan uttrycka och detta är farligt. Vi vet egentligen inget om vad detta parti skulle göra om de fick makten. Å andra sidan så lovas det blint från de andra partierna och man kan inte tro fullt ut på dem heller.

Det största felet kan vara den vägran som funnits att befatta sig med SD över huvud taget.Det slår tillbaka nu.

För mig är det viktigast att människorna i vårt land har det bra och får njuta av demokratin och vår vackra natur. Det kommer att ta tid att komma överens om religion och kultur men man måste försöka från båda sidor och fram för allt kräva att våra lagar följs vad gäller heder och liknande. Jag upplever inte att det är så idag och då ökar SD i popularitet.

Önskar att imanerna själva hjäplte till i frågan. Enligt oss så har de inte den enligt deras övertygelse rätta läran.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS