Blogg fyra

Lördag 9 juni 2018

Livet ler tillsammans med den underbara varma solen. Vilken sommar vi har! Njut gott folk av bara den så länge det varar!! Ja, det där lät typiskt närkingskt som det där : vackert väder vi har.

  -ja i dag ja men igår du då djäkelen.

Även andra saker kan förgylla en gammal käring med både fläsk och rynkor. Borde inte bry mig om sånt och alldeles särskilt inte då jag gör allt vad jag kan för att uppmuntra unga tjejer och killar till motsatsen. Har ju skrivit många böcker åt TMD som jobbar mot både det och droger. Min senaste heter urban turban och handlar om en kille som är simmare, önskar sig en vacker kropp och frestas till anabola.

Nåväl, det jag ville tala om är att min fåfänga ändå talar till mig då jag läser om en salva som tar bort rynkor Och ett piller som gör att jag går ner i vikt.

Fan tro´t då jag tänker efter. Åldern tar säkert ut sin rätt ändå men det viktigaste är ju hur man är inuti det tycker i alla fall jag.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS