Blogg fyra

Måndag 11 Juni 2018

Det är inte bara på de så kallade sociala medierna som trollen huserar. På min mail ramlar det varje dag massor med konstiga erbjudanden. Bl.a ska jag få en alldeles enorm penis med ett stånd som aldrig släpper om jag beställer just det pillret. För det första så har jag visserligen inte tittat efter men jag är helt säker på att jag inte äger en sådan och är därför inte i behov av ett stånd såvida det inte är för att köpa färskpotatis på torget.

Jag får också erbjudanden från heta eldiga kvinnor! Eftersom jag inte ligger åt det hållet så undrar jag varför det inte istället dyker upp en snygging till karl men å andra sidan så vore det väl barnarov och jag skulle inte veta vad eller varför han var hos mig eller hur man gör med en sådan.

Rik ska jag bli om jag bara gör som de säger och betalar in en summa. Den ska öka med vindens hastighet och går jag inte på det så skriver de under olika namn att mitt konto ska av aktiveras och jag förlorar massor av pengar om jag inte går in och uppdaterar. Jag undrar bara: Vilket konto! Har aldrig hört talas om det och heller aldrig satt in några pengar.

Unscribe då, säger de som vet. Jag kan bara säga att det går inte. De kommer ändå tillbaka.

Så gott folk svara aldrig på dessa mail om de kommer till er. Dessutom så är det så att allt som låter för bra för att vara sant inte är det.

Ha en bra kväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS