Blogg fyra

Måndag 11 Juni 2018

Det är inte bara på de så kallade sociala medierna som trollen huserar. På min mail ramlar det varje dag massor med konstiga erbjudanden. Bl.a ska jag få en alldeles enorm penis med ett stånd som aldrig släpper om jag beställer just det pillret. För det första så har jag visserligen inte tittat efter men jag är helt säker på att jag inte äger en sådan och är därför inte i behov av ett stånd såvida det inte är för att köpa färskpotatis på torget.

Jag får också erbjudanden från heta eldiga kvinnor! Eftersom jag inte ligger åt det hållet så undrar jag varför det inte istället dyker upp en snygging till karl men å andra sidan så vore det väl barnarov och jag skulle inte veta vad eller varför han var hos mig eller hur man gör med en sådan.

Rik ska jag bli om jag bara gör som de säger och betalar in en summa. Den ska öka med vindens hastighet och går jag inte på det så skriver de under olika namn att mitt konto ska av aktiveras och jag förlorar massor av pengar om jag inte går in och uppdaterar. Jag undrar bara: Vilket konto! Har aldrig hört talas om det och heller aldrig satt in några pengar.

Unscribe då, säger de som vet. Jag kan bara säga att det går inte. De kommer ändå tillbaka.

Så gott folk svara aldrig på dessa mail om de kommer till er. Dessutom så är det så att allt som låter för bra för att vara sant inte är det.

Ha en bra kväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS