Blogg fyra

Onsdag 13 juni 2018

Jag erkänner! Jag är en gammal uv som inte riktigt kan förlika mig med den nya utformningen av min gamla kära hemstad Örebro. Den nya generationen av styrande och personalen i vår kommun vill ha min stad där jag växt upp till ett Manhattan och den bilden stämmer inte alls med min.

Att det tidigare rått bostadsbrist pga alla våra asylinvandrade som vi blivit tilldelade  kan jag mycket väl förstå samt att våra studenter och de unga saknat bostad är också begripligt men varför byggde man inte för dom från första början?

Istället letar man efter varje liten tomt ör att bygga ytterligare 900 bostäder med billiga hyror.

Varför inte ge statens investeringsbidrag till de hus som står tomma idag Jag är bara en dum invånare som inget begriper men undrar varför?

Där jag bor ha man skrämt iväg mina närmaste grannar med hotet om byggnation intill deras tomter vilket resulterade i att de på kommunens rekommendation sålde sina hus som ändå skulle rivas. De står ännu efter ett år tomma och övergivna och kommer så att förbli under de ca åtta Åre som det tar på grund av att det tar tre år innan detaljplanen startar och sedan ytterligare fem år innan en eventuell byggstart. SKA DET GÅ TILL SÅ HÄR?  KOMMUNEN HAR BETALAT CA 7 MILJONER TILL TVÅ VILLOR SOM SKA STÅ STÅ TOMMA OCH ÖVERVÄXTA I ÅTTA ÅR?

Jag förstår ingenting. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS