Blogg fyra

Tisdag 19 Juni 2018

Tack för idag, tack för en underbart vanlig dag.

På det privata planet har det verkligen varit det. Trots den förskräckliga blåsten har vi haft det mysigt. Vi är jag min mor, hennes kusin samt min moster. Som alltid är det så mysigt att vara tillsammans med dom och känna släktbanden, trivas, skratta och må så himla bra.

Samtidigt hör och ser jag på nyheterna om mord, flyktingar i världen och att USA burar in barnen medan deras asylsökande vuxna fängslas. Modet sjunker direkt. Vi får höra de inspelade barnen ropa på sina föräldrar och åter värker det i hjärtat. Hur är det möjligt att man kan bete sig på detta viset mot oskyldiga barn.

I Malmö har åter mord begåtts då tre blivit skjutna och flera skadade och det är så överväldigande att man inte längre orkar reagera. Jaså. nu igen tänker man fullmatad med samma historier varje dag. När ska detta helvete ta slut?

Dock kan inget grusa det varma i hjärtat som jag känner efter en dag tillsammans med mina underbara fina släktingar som slår allt. De har varit med om så mycket i sina liv men har ändå så mycket att ge till mig som känt dem under hela mitt liv. TACK!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS