Blogg fyra

Torsdag 21 juni 2018

Midsommaren blir blöt och kall som vanligt. En tradition har det blivit så till den grad att vi skulle bli snopna om det blev vackert väder men jag fick som barn lära mig att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder om man absolut ska vara pimpinent och märkvärdig.

SÅ SANT! Dit vi ska så finns det så mycket värme, kärlek och gemenskap att kläderna inte har någon betydelse Så det ordnar sig bra.

Kvällen och natten brukar vara magisk och vacker Och jag har hört att man ska klä av sig naken och slänga sig i daggen rullande runt flera varv (om man orkar). Min lekamen är lite tung. Varför undrar du? Jo då får man hälsa hela det kommande året. Det kan ju jag ägna mig åt medan de unga och vackra plockar blommor och går runt brunnslock.

Ha en härlig midsommar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS