Blogg fyra

Onsdag 27 Juni 2018

Vi har en fullkomligt underbar sommardag vilket jag njuter av i fulla drag och vi har Sverige i fotbolls-VM. Det senare har väl inte intresserat mig så väldigt men man måste väl ändå glädjas över att vi och då menar jag vi leder med 2-0 för tillfället För det verkar som om det handlar om liv eller död och alla gråter vare sig det är av glädje eller sorg. För mig är det en lek med en boll som tar sig ett nästan larvigt utrymme i media.

Det är ok bara trollen inte bar sig så illa åt Men lyckas vi idag så kanske de blir snälla och lagkaptenen får vara kvar vid sin post.

Så klart kommer VI att vinna. Eller hur?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS