Blogg fyra

Måndag 2 juli 2018

Min fråga till maken var nyss: Vad är det för datum idag? Ja du, fick jag till svar, det är din födelse dag. Woops! Så var det ju.

Vi har haft en fullkomligt fullspäckad helg men alldeles underbar. Därför tänker jag inte skriva om några andra händelser än mina egna.

I lördags var jag på det vackraste bröllop jag någonsin sett. Min vackra brorsdotter och hennes fina Albert bjöd på ett så väl genomtänkt och glamoröst firande att man bara njöt av rörelse för dem och deras härliga två ungar.

Sedan fortsatte festandet hemma på söndagen då vårkära amerikanska släkt från Los Angeles gjorde oss den äran. Vi umgicks, åt och drack under många skratt och massor av mys och som kronan på verket slutade allt klockan 24,30 med ett besök av en älg i vår trädgård. Det var magiskt för oss men exotiskt för våra fina vänner.

Och som om det inte skulle räcka så har jag denna dag firat min födelsedag och är alldeles överväldigad över alla gratulationer både hemma och här på Facebook.TACK till er alla fina !

Kramar i massor!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS