Blogg fyra

Onsdag 4 Juli 2018

Vad är det som händer i vår stad som tidigare haft lagom av allt. Plötsligt händer de mest avskyvärda brotten om och om igen med mord och död som aldrig tycks ta slut. Det måste få ett sådant, slut alltså. Människor lever i skräck och fasa i sina bostadsområden och oskyldiga drabbas.De boende trivs ju annars och känner sig stolta över sin plats på jorden även om man kan hoppas att de kan finna bättre boenden.

Varför sker då detta? Kan vi verkligen säga att de som utför dåden gör det på grund av utsatthet och att de känner sig mindre värda i samhället? Till viss del kanske men det är enligt min åsikt inte en ursäkt för dessa vidriga brott. Är det okey för deras föräldrar att de inte lärt sig skillnaden mellan rätt och fel.Jo, visst vet jag att det är svårt med tonåringar men detta borde de lära sig från grunden i familjen.

Kan inte tänka mig att deras uppförande är okey varken för nya eller infödda svenskar.

Hur ska vi kunna lära dem empati och känslor för andra människor.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS