Blogg fyra

Söndag 8 juli 2018

Klockan är sen på söndag kvällen och det är så ljuvligt att jag inte kan förmå mig att gå in till sängen. Jag sitter ute på vår altan och skattar mig så lycklig över att få njuta av natur, tystnad men med en dov fågelsång. Villorna mitt emot står tomma sedan ett år tillbaka då de blev uppskrämda av hoten från kommunen om byggnation. Därför sålde de sina hem till kommunen på uppmaning av densamma.Nu har det visat sig att det kanske minst åtta år till innan eventuell byggnation startar.

Plötsligt viskar min make att jag skall titta ut och där ligger ett rådjur på vår gräsmatta. Den ligger och vilar sig ch rör sig inte ur fläcken fast jag går ut och står ett par meter ifrån. Detta vill jag ge till alla invånare som använder vår väg för promenader och annan rekreation. Inte bostadshus på gärdet intill där de huserar. Här finns räv, älg, hare, fåglar av alla slag samt grävling.

Låt oss bygga en park istället där människor och djur kan samverka.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS