Blogg fyra

Söndag 8 juli 2018

Klockan är sen på söndag kvällen och det är så ljuvligt att jag inte kan förmå mig att gå in till sängen. Jag sitter ute på vår altan och skattar mig så lycklig över att få njuta av natur, tystnad men med en dov fågelsång. Villorna mitt emot står tomma sedan ett år tillbaka då de blev uppskrämda av hoten från kommunen om byggnation. Därför sålde de sina hem till kommunen på uppmaning av densamma.Nu har det visat sig att det kanske minst åtta år till innan eventuell byggnation startar.

Plötsligt viskar min make att jag skall titta ut och där ligger ett rådjur på vår gräsmatta. Den ligger och vilar sig ch rör sig inte ur fläcken fast jag går ut och står ett par meter ifrån. Detta vill jag ge till alla invånare som använder vår väg för promenader och annan rekreation. Inte bostadshus på gärdet intill där de huserar. Här finns räv, älg, hare, fåglar av alla slag samt grävling.

Låt oss bygga en park istället där människor och djur kan samverka.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS