Blogg fyra

Tisdag 8 Juli 2018

Trött men lycklig sitter jag nu här och mediterar över våra genomtrevliga dagar tillsammans med våra fina goa släktingar från Californien.

Jag upptäcker att jag inte hittar de rätta orden för den kärlek och sympati man får från dem.Jag kan bara konstatera att släkten är bäst Och då menar jag allla även de som bor här och i övriga Sverige.

Vad vi aldrig kommer att glömma är älgen som så lägligt kom på på besök i vår trädgård då våra gäster skulle lämna oss på natten. För oss var det magiskt men för Amerikanarna exotiskt.

Nu ska jag vila min språkhjärna fram till augusti då vi ska träffa nästa amerikanska släkt från Atlanta. De är också mycket både trevliga och älskvärda.

Ha nu en skön tisdagkväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS