Blogg fyra

Onsdag 12 juli 2018

I dag vill jag gärna uppmärksamma denna artikel i vår tidning därför att den handlar om en familj som flytt från ett Syrien som snart inte längre finns. Till skillnad från allt som skrivs om nyanlända unga män som är utsatta och begår mord och andra hemska brott så är detta en helt vanlig familj som du och jag. De har kommit till vårt land med ett hopp om en framtid och har verkligen lyckats med ambitionen att försörja sig och leva med samhället. Pappan har en fast anställning som billackerare, de har fått lån till en villa och sparar till en upprustning av sitt hus.

Visst är det härligt att de får komma fram i media liksom alla andra som verkligen kämpar för att få en plats i vårt samhälle och de är många fast de inte syns i media.

Bort med alla bråkstakar inklusive nordisk front eller vad de heter. Ignorera dem och skriv inte om vad de håller på med för dumheter. Den publiciteten är de inte värda.

Enda smolket i denna artikel är att pappan inte talar svenska eftersom det talas arabiska på arbetsplatsen. Allt skulle bli enklare både för honom och hans familj kunde språket.

All heder åt honom för övrigt och alla nyanlända som inte syns i media.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS