Blogg fyra

Lördag 14 juli 2018

I dag känner jag mig arg och upprörd efter att ha läst ett inlägg på Facebook och med reservation för eventuell fake vilket jag inte känner att det är så vill jag ta upp det här.

Det handlar om en helt vanlig kille som är i sina bästa år men råkar vara handikappad så till den grad att han sitter i rullstol och heller inte kan sköta sin personliga hygien själv.

Han får hjälp som tur är men han berättar även om en människa från försäkringskassan som står bredvid och antecknar och klockar allt personalen gör. Det är avklädning, dusch och insmörjning även av de intima delarna.

Han känner sig så klart kränkt vilket denna människa också skulle ha gjort i samma situation, ja vem som helst.VARFÖR denna respektlöshet och vad är meningen? Handlar det om resurser och pengar som vanligt? I så fall har man glömt en sak till nämnligen respekten för sina medmänniskor.

Vem har bestämt detta? Är det vårt styre eller har de missat detta i sin strävan att dela ut pengar högt och lågt till annat än vår sjuk och äldrevård?

Nu måste detta få ett slut! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS