Blogg fyra

Onsdag 18 Juli 2018

I denna dag känner jag mig kluven och fundersam och det handlar om den förrymda fången.H ur kunde det ske att en kedjad, handfängsla och barfota kille kunde slå ner två vårdare medan den tredje uträttade sitt behov och lyckades med att fly och försvinna i tomma intet. Varför for  de inte efter? Var han för smart eller var det kriminalvården som inte hängde med?

Var han än är nu så skrattar han säkert hela vägen till utlandet. Hjälpen måste ha varit både planerad och nära vad GW än säger. Han skulle inte klara sig så här länge annars.

Var han än befinner sig så verkar det inte som attt vi bör vara rädda. Han har knivmörda men det var offret som provocerade fram brottet enligt GW.

Fan vet!! Men han verkar inte våldsbenägen såvida han inte blir pressad så låt polisen ta hand om ärendet

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS