Blogg fyra

Fredag 20 Jluli 2018

Trevlig fredag i hettan och en likaså semester till alla er som nu inträder i den. Varmt är det vilket påminner mig om den något robusta damen som fick springa efter bussen och skulle säga till chauffören att det inte var lätt att vara fet i hettan men det hon andfått vräkte ur sig blev fel. Hur hon uttryckte sig anstår inte en dam som jag att skriva här men jag kan säga att att bokstäverna h och f bytte plats. Slutsatsen får ni själva dra.

Nu har det dockat svalnat lite här hos oss pga åska och regn och det känns nu precis lagom.

Om det nu kunde bli ett riktigt störtregn över de hemska eldsvådorna så vore jag glad. Tänk att det brinner på 45 ställen i vårt land och människors hem är hotade. Hur antänds eldarna? Konstigt att så många brinner samtidigt. Man får ju hoppas att folk har förstånd nog att inte grilla i skog och mark.

Hoppas verkligen att de drabbade snart får flytta hem igen och jag vill ge en eloge till alla tappra som bekämpar bränderna eller ställer upp på annat sätt. 

Det är ju så vi svenskar brukar göra då det gäller.

Kram på er!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS