Blogg fyra

Söndag 22 Juli 2018

Som ett skogsrå vandrade jag i den tysta ljuvliga skogen intill vårt boende och fann dessa. Spegelglas och vanliga glasbitar. Tanken slog mig att dessa små bitar som någon kastat eller som blivit kvar efter nerrivna sommarstugor faktiskt kan antändas av den starka solen.Jag tog med mig dem hem med en undran om det finns fler farliga sopor som folk kastat. Kan det vara en av anledningarna till att det brinner på så många ställen. Det plus grillningar och i vissa fall blixtar.

Någon anledning måste finnas till att det brinner på så många ställen samtidigt Och vi människor måste skärpa oss i skog och mark.

Vilken behjärtansvärd insatt som nu kommer från Polen, Frankrike och Italien. Det värmer att ha ett sådant stöd från andra länder.

Ha en skön söndag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS