Blogg fyra

Måndag 30 juli 218

Barnens rätt i samhället, finns den kan man undra? Allt för många far illa i sina hem och blir placerade av socialen till fosterföräldrar. Ofta placeras de om och om igen då det inte funkar.

Min undran är om och hur hemmen kollas upp samt hur man bryr sig om att följa upp ungens trivsel och utveckling i familjen? Ett redan utsatt barn har svårt att hävda sig och gråter inombords medan självkänslan sjunker och hatet växer.

Läser idag till min fasa i vår tidning att socialförvaltningen i vår stad inte hade en aning om att den pojke som dödades av en pitbull i Ljusnarsberg var placerad där av dem.

Jag hoppas verkligen att det var den centrala enheten som uttalade sig och inte de berörda socialarbetarna som gjorde jobbet att överlämna honom till vilt främmande människor. Vad hunden beträffar så har det ännu inte framkommit huruvida den bodde i familjen eller hos en granne. Det återstår att utreda för polisen.

För att återgå till våra ungar som far illa i samhället så borde deras välfärd stå i förgrunden under ständig kontakt med en medmänniska som förstår och stöttar men fram för allt ser till att familjen är seriös och rätt.

Allt för många ser en avlöning före barnets väl. Det gör ont i mitt hjärta.

Det gör ont i mitt hjärta

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS