Blogg fyra

Tisdag 14 Augusti 2018

Nu är till och med vår statsminister riktigt förbannad och det med råge över det som händer i vårt land. Senast etthundra bilbränder i trolig samplanering Göteborg och problemet beror fortfarande   enligt vissa på så kallade utsatta och rotlösa ungdomar som behöver kärlek och behandling. Uppsatta kameror är tydligen inte heller bra för de gör bara att de förflyttar sig till andra ställen. Varför inte sätta upp kameror i vartenda gathörn för att visa vad vi anser om dessa gärningar. Det såg inte ut att vara småpojkar det handlar om på filmen man fick se.

Vad är deras föräldrars roll i detta? Borde vi inte ta reda på vad hatet mot samhället egentligen beror på? Annars kan vi aldrig lösa problemet. Är det religion, kultur och brist på förståelse och insikt så tar det generationer att lösa men då vet vi vad vi ska inrikta oss på. Hur gör behandlas sådana brott som detta i ungarnas hemländer? 

Vi har minsann haft detta problem i decennier, alltså rotlösa och utsatta infödda ungdomar oftast med en bakgrund som maskrosbarn. Ungar som varit tvingade att flytta från fosterhem till fosterhem och de mådde väldigt dåligt. Så illa att hatet vuxit och format deras vuxna liv som nationalister eller kriminella gäng. Där var det aldrig tal om kärlek och behandling.De hade heller aldrig ens föräldrar som orkade bry sig.

Varför lär vi oss aldrig?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS