Blogg fyra

Måndag 20 augusti 2018

Snälla, snälla alla vuxna! Låt oss tillsammans hålla våra ögon öppna för signaler från våra ungar hemma och i skolan samt i föreningslivet.

Nu börjar skolan igen och så många bävar och vill inte gå dit på grund av mobbing men de måste och har inget val. Själva säger de oftast inget av en obefogad skam så därför är det så viktigt av lärare och andra att lyssna och vara uppmärksamma på de signaler som ges och hörs både från offer och mobbare.

Jag var ett offer så jag vet precis hur det känns att ständigt känna sig utanför och bli kallad både det ena Ooch det andra. Jag minns hur ont i hjärtat det gjorde vid varje pik eller knuff eller kommentar som talade om för mig hur långt jag stod ifrån gänget och att jag inte dög.

Den som till slut gav mig kraft att orka stå ut var en granntant som både sett och förstått mitt dilemma. Hon gav mig mod med orden: DU SKA ENA DIIG PÅ ATT DU ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE ÄN NÅGON AV DEM. DU SKULLE ALDRIG GÖRA SÅ MOT NÅGON ANNAN.

Sedan fanns hon alltid som min förtrogne.

SNÄLLA gör gemen sak och gör slut på detta en gång för alla.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS