Blogg fyra

Onsdag 22 Augusti 2018

Våra ungar i Sverige mår inte så bra vilket jag beskriver genom mina karaktärer i mina böcker.

Inte minst handlar det om ätstörningar och självsvält av olika orsaker men många gånger bidrar jakten på den ideala kroppen och utseende. Värderingar som sätts genom media, filmer och reklam samt inte minst av gängen i skolan och på nätet vilket också orsakar mobbing på dem som de tycker inte duger. Det tycker inte offren heller att de gör utan mår psykiskt dåligt men talar inte med någon. Därför gäller det som vuxen att kunna läsa signaler. Det hjälper jag dem med genom mina böcker.

Då jag ser trailern för det nya så kallade succéprogrammet Love Island blir jag förskräckt Och hoppas att det inte kommer att handla om budskapet som ges. Perfekta kroppar i bikini med rem i baken, silikonbröst och läppar, unga män med muskler på rätt ställe och inte en fettstrimma men med ett förföriskt leende till kvinnornas poserande. En enda kvinna såg normal ut förutom att hon var på tok för smal men programledaren hade kurvor som såg ut som hos de flesta av oss.

Trodde att vi var på väg att som vuxna ta vårt ansvar men ack inte alls.

Skönheten kommer inifrån.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS