Blogg fyra

Söndag 26 Augusti 2018

 Snart är det åter dags att jobba som valförrättare vilket är en ärofylld resa varje gång. Jag har gjort dettta många gånger som ordningsvakt och kuvertutdelare vilket båda är ett roligt jobb då man möter väljarna i dörren och står för info, köbildning, insläpp i vallokalen, koll av röstkort så att de är i rätt lokal, ordningen i lokalen, ordning bakom skärmarna samt valsedelbordet med mycket mera. Vi är valets ansikte utåt och det gillar jag, särskilt då det kommer ungdomar för första gången så stolta och jag blir varm i hjärtat.

Den här gången ska vi byta positioner enligt ordförandes schema och det innebär att jag kan hamna som längdförare vilket jag aldrig provat tidigare. Livet är fullt av utmaningar så det gäller att hänga på efter både egen och kommunens utbildning. Efter stängning ska vi som tidigare räkna röster. Det är spännande att vara mitt händelsen och bidra med sitt arbete även om det blir sent.

Härligt att få göra en insats i demokratins tecken. Glöm aldrig att gå och rösta. Det är både en skyldighet och en rättighet Som vi har här i Sverige Och det är jag stolt över.

Kramis Guntan

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS