Blogg fyra

Tisdag 28 Augusti Örebro

NMR—Tur att de har en förkortning för då slipper man skriva ut hela deras namn. Dessvärre så är det svårt att få stopp på deras valtal och parader på städernas gator och torg I demokratins namn. Vi andra har ju samma rätt att inte lyssna på deras hemska svammel. Därför tänker jag på hur det skulle vara om ingen människa lysssnade på dom. Om alla bara slog ner blicken och gick förbi utan att stanna så skulle de ju tala för döva öron.Likaså om media inte skulle rapportera med bild eller ord.

Kanske skulle det ta bättre än att motdemonstrera då det oftast blir bråk och de får den uppmärksamhet de söker så ivrigt efter.

Bara en ide men kanske värd att testa.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS