Blogg fyra

Lördag 1 September 2018

Sommarsolen kom tillbaka idag precis som jag önskade efter allt regnande. Man är ju liksom aldrig nöjd. Är det torrt och varmt så gnäller man för det och nu då regnet föll över oss är inte det heller bra.Jag är i alla fall väldigt lycklig över solen och värmen som utlovats några dagar framåt.

Vi vet i alla fall att det blir väder.

En vecka kvar till valet och debatterna haglar. Såg på statsministerkandidaternas igår på SVT men hade svårt att hänga med i svängarna då programledaren pushade på så hårt att de inte fick prata färdigt ens en gång men trots trätandet som hör till så kändes att de respekterar varandra.

Vi får väl se hur det går men i grund och botten så lovar de stort och håller tunt. Vad de uträttar visar sig efter valet.I kommunerna sitter samma politiker i flera nämnder vilket innebär att om de fått igenom ett beslut i en så kan de driva den vidare i nästa. Därför är det svårt att som enskild människa få igenom en protest eller ett önskemål. De gör som de vill ändå.

Ha en härlig lördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS