Blogg fyra

Lördag 1 September 2018

Sommarsolen kom tillbaka idag precis som jag önskade efter allt regnande. Man är ju liksom aldrig nöjd. Är det torrt och varmt så gnäller man för det och nu då regnet föll över oss är inte det heller bra.Jag är i alla fall väldigt lycklig över solen och värmen som utlovats några dagar framåt.

Vi vet i alla fall att det blir väder.

En vecka kvar till valet och debatterna haglar. Såg på statsministerkandidaternas igår på SVT men hade svårt att hänga med i svängarna då programledaren pushade på så hårt att de inte fick prata färdigt ens en gång men trots trätandet som hör till så kändes att de respekterar varandra.

Vi får väl se hur det går men i grund och botten så lovar de stort och håller tunt. Vad de uträttar visar sig efter valet.I kommunerna sitter samma politiker i flera nämnder vilket innebär att om de fått igenom ett beslut i en så kan de driva den vidare i nästa. Därför är det svårt att som enskild människa få igenom en protest eller ett önskemål. De gör som de vill ändå.

Ha en härlig lördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS