Blogg fyra

Måndag 3 September 2018

Valdagen närmar sig med stormsteg och debatterna ekar i våra apparater. Alla uppmanas så klart att rösta och det är ju helt rätt men då man även menar att våra nyanlända ska ta sig till vallokalen så har man missat något eller inte tänkt till ordentligt. Det gick upp för mig då jaf läste dagens tidning. De flesta av dem kan ju enligt artikeln inte svenska och vet inget om det svenska samhället och vår politik. Det skickas hem info från valmyndigheten som de inte kan läsa, propaganda från partierna som de inte alls förstår.Hur ska de då kunna som det heter "göra sin plikt".

En kurs till alla dessa om Sverige och det svenska språket är det minsta man kan begära då de anländer eller fått asyl. Jag läste någonstans att så skulle gälla från den dagen de fått asyl men det verkar ha kommit efter på något vis.Hörde av någon att de tror att SD och Socialdemokraterna är samma parti och förväxlar dem.

Detta måste ju bli valfusk eller åtminstone fel och oönskat resultat under valnatten.

Ha en skön kväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS