Blogg fyra

Fredag 7 september 2018

Även denna dag har jag tillbringat tillsammans med min kära vän Karin på Live att heart litteratur. Givande med många föreläsare som kan peka på sådana inslag man inte tänkt på vid utgivning och manus.

Dagens bästa var i alla fall Tim och Tobbe. Alltså grabbarna från I3 som de kallas för i vår stad Örebro. De är stora som låtskrivare, har skrivit till världsartister som bl.a. Celine Dione Och har haft stora hits på melodifestivalen och vunnit en gång tror jag.De var verkligen hyperintressanta även om jag inte direkt skriver låtar som resten av publiken gjorde. Roliga var de och hade ett verkligt budskap till oss om låtskrivande. Dessutom ägde de förmågan att ha publiken med sig. 

Sedan kom de manusförfattare och producenter som skriver på Jägarna för TV. Skillnaden var stor i framträdande då de mest talade med varandra på scenen.

I morgon ska vi starta ett nätverk i Örebro.

Ha en trevlig fredag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS