Blogg fyra

Onsdag 12 September 2018

Jag bävade inför datumet 11 september pga att det hänt så mycket hemskt just dena dag under årens lopp. Tänkte att det klarade sig något så när detta år men så ser jag vad som händer i Syriens Adlib. Man tror att 800.000 oskyldiga människor kommer att drabbas. Där i bland barn och det gör så ont i hjärtat. VARFÖR? Hur kan det komma sig att de styrande tillåter detta?

Hur kan man tro att vapen och eld kommer att lösa de svåra konflikterna och att det får kosta invånarnas liv? Så hemskt att man inte kan klä det i ord.

Här hemma leker våra politiker i sandlådan. Valet visar enligt min mening på ett splittrat Sverige vilket beror helt på politikerna själva. SD är tydligen den största fienden som finns men ändå har de efter att ha intagit en mycket stor öppna era hjärtanstämning tagit över det som Åkesson sagt om integration med mera för att sedan vägra att samtala med det partiet I synnerhet eller med Åkesson över huvudtaget.  Det är inte trovärdigt.

Min åsikt är att vad man än anser om SD så tjänar ingen på att vägra samtal eller mobba partiledaren. En demokrati är till för att man samtalar, delar åsikter och diskuterar dem. I och med att de vägrar det så ihärdigt så går sympatier och röster just till SD. Bättre då att bemöta åsikter man inte gillar genom att vuxet lyssna och motsäga genom demokratisk debatt.

Finns det problem så måste vi tala om dem. Inte gömma dem genom att tysta ner. Jag vill inte heller hålla med ett sådant parti men det är en annan sak att inte bemöta dem.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS