Blogg fyra

Fredag 14 September 2018

Ibland kan man misströsta vad gäller sin insats som hobbyförfattare. Det är ju inte lätt att marknadsföra sig själv och man får inte alltid gensvarfrån sina läsare. I det närmaste ingen alls om man menar vad de tycker om boken de just köpt. Alltså får jag inte veta om den var bra eller inte.

Jag har farit runt och föreläst, besökt studieorganisationer, sålt in mig i butiker och turistbyråer, varit med på mässor och marknader, deltagit i olika forum för litterära intressen och fått en bok läst som följetong på radion. Visst har jag sålt allt eftersom men har ändå misströstat med dåligt självförtroende.

Därför blev jag glatt överraskad då jag idag satte mig ner och räknade över antalet böcker jag sålt och det blev över 3000 stycken! Inte alls så dåligt som jag trodde och nu har jag en order på 100 till till TMD tillsammans mot droger. Den som varit och är populärast är mitt maskrosbarn Albin vilken jag vill varmt rekommendera.

Nu är jag glad igen och ska fira med ett glas vin så här på fredagen.

Trevlig helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS